X   Site Message
(Message will auto close in 2 seconds)

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> fetching new headers for new IMAP account    
 
   
kuifjexx
post Oct 4 2004, 04:39 PM
Post #1

UtterAccess VIP
Posts: 7,232
From: Belgium



When receiving email i get this error "Could not fetch new headers in the inbox..., an unknown error has occured .." for a new IMAP account in my outlook
Someone can help me? what does this mean?
Greetz from Belgium compute.gif
Luc aka Kuifjexx
Go to the top of the page
 
+
Chaga
post Oct 5 2004, 03:39 AM
Post #2

UtterAccess VIP
Posts: 2,579
From: Abu Dhabi, U.A.E



Hi Luc,
That usually happens when the mail servers entered are incorrect.
Go to the top of the page
 
+
Chaga
post Oct 5 2004, 03:44 AM
Post #3

UtterAccess VIP
Posts: 2,579
From: Abu Dhabi, U.A.E



Found that also.
Outlook Stops Responding When You Click the Inbox
Go to the top of the page
 
+
kuifjexx
post Oct 5 2004, 04:31 AM
Post #4

UtterAccess VIP
Posts: 7,232
From: Belgium



Thx for the info ...
know what to do/check .. hope I can solve the problem
I'll keep you informed
Greetz from Belgium compute.gif
Luc aka Kuifjexx
Go to the top of the page
 
+
kuifjexx
post Oct 10 2004, 02:39 PM
Post #5

UtterAccess VIP
Posts: 7,232
From: Belgium



I checked everything, still receiving the same erros
searched further on the internet but no look ... any ideas?
Can send in outlook but not receive :(
Greetz from Belgium compute.gif
Luc aka Kuifjexx
Go to the top of the page
 
+
Chaga
post Oct 11 2004, 12:44 AM
Post #6

UtterAccess VIP
Posts: 2,579
From: Abu Dhabi, U.A.E



Hi Luc,
Have you tried testing your POP server on Outlook Express instead, to see if it's working?
Go to the top of the page
 
+
kuifjexx
post Oct 11 2004, 02:26 AM
Post #7

UtterAccess VIP
Posts: 7,232
From: Belgium



In Outlook express it works without any problems
On Outlook on my two machines can not receive the the messages of my IMAP account
Ochecked all updates (=> all are installed) by using the office update website & manually download
The last thing I can do is contact the provider, maybe we oversee something ...
Greetz from Belgium compute.gif
Luc aka Kuifjexx
Go to the top of the page
 
+
kuifjexx
post Oct 11 2004, 01:57 PM
Post #8

UtterAccess VIP
Posts: 7,232
From: Belgium



Problem solved => just check the option "this server requireq a secure connection(SSL)
hx anyway
Greetz from Belgium compute.gif
Luc aka Kuifjexx
Go to the top of the page
 
+

Thank you for your support! Reply to this topicStart new topic

Jump To Forum:
 



RSS Search  ·  Go to Top  ·  Lo-Fi Version Time is now: 20th December 2014 - 03:38 AM