UtterAccess.com
X   Site Message
(Message will auto close in 2 seconds)

Welcome to UtterAccess! Please ( Login   or   Register )

Custom Search
 
   Reply to this topicStart new topic
> Error On Textbox Expression, Access 2016    
 
   
alorenzini
post May 16 2018, 02:25 PM
Post#1



Posts: 791
Joined: 21-September 07
From: South Dakota


I have a form and on it is a textbox with the expression:

=[ComputerMake] & " " & [ComputerModel]

But when I run the form I get a Type! error. Probably something easy but I am not seeing it. The underlying fields are both ShortText fields.

Any ideas?

THank you,

Art Lorenzini

Sioux Falls, SD

--------------------
Thanks

Art Lorenzini
Sioux Falls, SD
Go to the top of the page
 
theDBguy
post May 16 2018, 02:34 PM
Post#2


Access Wiki and Forums Moderator
Posts: 72,934
Joined: 19-June 07
From: SunnySandyEggo


Hi,

Do you still get an error if you tried each one separately?

=[ComputerMake]

or

=[ComputerModel]

Also, are you sure those fields are included in the Form's Record Source?

--------------------
Just my 2 cents... "And if I claim to be a wise man, it surely means that I don't know" - Kansas
Access Website | Access Blog | Email
Go to the top of the page
 
alorenzini
post May 16 2018, 02:39 PM
Post#3



Posts: 791
Joined: 21-September 07
From: South Dakota


You are right, COmputerModel did not exists in the table. Darn it that has been bugging me for awhile now. Thank you.

--------------------
Thanks

Art Lorenzini
Sioux Falls, SD
Go to the top of the page
 
theDBguy
post May 16 2018, 02:42 PM
Post#4


Access Wiki and Forums Moderator
Posts: 72,934
Joined: 19-June 07
From: SunnySandyEggo


LOL. Happens to the best of us. Cheers!

--------------------
Just my 2 cents... "And if I claim to be a wise man, it surely means that I don't know" - Kansas
Access Website | Access Blog | Email
Go to the top of the page
 


Custom Search
RSSSearch   Top   Lo-Fi    16th August 2018 - 01:02 AM