UtterAccess.com
X   Site Message
(Message will auto close in 2 seconds)

Welcome to UtterAccess! Please ( Login   or   Register )

Custom Search
2 Pages V < 1 2  (Go to first unread post)
   Reply to this topicStart new topic
> Clock To Update Fields, Access 2013    
 
   
raj_a1
post Jul 6 2018, 03:37 AM
Post#21



Posts: 19
Joined: 18-August 05



Ok I have tried to add this to the CF and I have also tried other ways but it still doesnt update automatically.
I tried changing the time interval also still making no difference, I had the time interval at 1000

can you have a look at my code tell me what im doing wrong?



Attached File  displaytimes.zip ( 74.51K )Number of downloads: 1
Go to the top of the page
 
raj_a1
post Jul 7 2018, 05:00 AM
Post#22



Posts: 19
Joined: 18-August 05



Managed to sort it, there was an issue with my time interval, once changed sorted my problem.

thanks
Go to the top of the page
 
theDBguy
post Jul 7 2018, 11:10 AM
Post#23


Access Wiki and Forums Moderator
Posts: 72,726
Joined: 19-June 07
From: SunnySandyEggo


Hi,

Congratulations! Glad to hear you got it sorted out. Sorry I got busy and wasn't able to help sooner. Good luck with your project.

--------------------
Just my 2 cents... "And if I claim to be a wise man, it surely means that I don't know" - Kansas
Access Website | Access Blog | Email
Go to the top of the page
 
2 Pages V < 1 2


Custom Search
RSSSearch   Top   Lo-Fi    18th July 2018 - 02:03 AM