UtterAccess.com
X   Site Message
(Message will auto close in 2 seconds)

Welcome to UtterAccess! Please ( Login   or   Register )

Custom Search
 
   Reply to this topicStart new topic
> Preventing Ribbons From Loading, Access 2013    
 
   
DonP
post Oct 25 2014, 05:35 PM
Post#1



Posts: 240
Joined: 15-January 10



Greetings all!
I have an application that I would like to strip out the ribbons. I saw some code somewhere on the forum and I cannot find it. Any ideas? Thanks!
Go to the top of the page
 
R. Hicks
post Oct 25 2014, 06:11 PM
Post#2


UA Forum Administrator
Posts: 40,467
Joined: 8-February 00
From: Birmingham, Alabama USA


Maybe this is what you are looking for ....
CODE
DoCmd.ShowToolbar "Ribbon", acToolbarNo

R.
Go to the top of the page
 
DonP
post Oct 25 2014, 06:23 PM
Post#3



Posts: 240
Joined: 15-January 10



Ahhh, Ricky thanks!
Go to the top of the page
 
R. Hicks
post Oct 25 2014, 08:05 PM
Post#4


UA Forum Administrator
Posts: 40,467
Joined: 8-February 00
From: Birmingham, Alabama USA


wink.gif .. No problem.
R.
Go to the top of the page
 
iliyanuhu
post Oct 26 2014, 06:12 AM
Post#5



Posts: 122
Joined: 14-June 11



Packaging your application as installable runtime version(accdr) would automatically remove such feature related to full version as ribbon.
Go to the top of the page
 


Custom Search
RSSSearch   Top   Lo-Fi    10th December 2017 - 07:07 PM