UtterAccess.com
X   Site Message
(Message will auto close in 2 seconds)

Welcome to UtterAccess! Please ( Login   or   Register )

Custom Search
 
   Reply to this topicStart new topic
> Any Bugs In UA?    
 
   
projecttoday
post Jul 4 2016, 10:55 AM
Post#1


UtterAccess VIP
Posts: 8,693
Joined: 10-February 04
From: South Charleston, WV


Why is it that if I click Search and then enter "bug" and then click Perform the Search nothing comes up?
Go to the top of the page
 
cheekybuddha
post Jul 4 2016, 11:18 AM
Post#2


UtterAccess VIP
Posts: 9,282
Joined: 6-December 03
From: Telegraph Hill


IIRC, 3-letter words are too small as a search term!
Go to the top of the page
 
projecttoday
post Jul 4 2016, 11:26 AM
Post#3


UtterAccess VIP
Posts: 8,693
Joined: 10-February 04
From: South Charleston, WV


Okay.

"Inalid entry" would be nice.
Go to the top of the page
 
cheekybuddha
post Jul 4 2016, 11:59 AM
Post#4


UtterAccess VIP
Posts: 9,282
Joined: 6-December 03
From: Telegraph Hill


I'm not 100% sure I'm correct, but I think there used to be some such message - however, it may all be a product of my fertile imagination!

I'm sure Gord or one of the mod team will clarify soon.

thumbup.gif

d
Go to the top of the page
 
argeedblu
post Jul 4 2016, 12:46 PM
Post#5


UA Forum + Wiki Administrator
Posts: 14,057
Joined: 26-September 02
From: Sudbury, Ontario, Canada


David,

I think you are on the right track.

Robert,

Try adding the '*' wildcard to your search - bug* although that may yield too many results.

Glenn
Go to the top of the page
 


Custom Search
RSSSearch   Top   Lo-Fi    18th December 2017 - 03:34 PM