UtterAccess.com
X   Site Message
(Message will auto close in 2 seconds)

Welcome to UtterAccess! Please ( Login   or   Register )

Custom Search
 
   Reply to this topicStart new topic
> Custom Ribbon Images, Access 2016    
 
   
ngd17
post May 5 2017, 09:29 PM
Post#1



Posts: 2
Joined: 5-May 17



This is in reference to this earlier thread.

Rob, I followed your sample code in my application for loading the image for custom buttons. I am getting the error "Sub or Function not defined" with the cursor anchored on the LoadPicture function. I looked at the libraries that have been checked in the VBA Available References pop up box. They include Microsoft Office 16.0 Object Library and OLE Automation Library. I am using Access 2016. I will appreciate it very much if you can specify the name of the library which I should additionally reference to pick up the LoadPicture function. Thanks.
Go to the top of the page
 
theDBguy
post May 5 2017, 09:41 PM
Post#2


Access Wiki and Forums Moderator
Posts: 71,225
Joined: 19-June 07
From: SunnySandyEggo


Hi,

Welcome to UtterAccess!
welcome2UA.gif

Where exactly did you create the function?

--------------------
Just my 2 cents... "And if I claim to be a wise man, it surely means that I don't know" - Kansas
Microsoft Access MVP | Access Website | Access Blog | Email
Go to the top of the page
 
ngd17
post May 5 2017, 10:16 PM
Post#3



Posts: 2
Joined: 5-May 17



Rob, Please ignore my last post. I reentered the subroutine OnLoadImage and it worked. Can't explain why it didn't work before. Sorry for rushing with my question.

P.S. The system seems to have deleted my last post in which I said I got the error "Sub or function not found" with the cursor on the LoadPicture function.
Go to the top of the page
 


Custom Search
RSSSearch   Top   Lo-Fi    13th December 2017 - 07:12 PM