UtterAccess.com
X   Site Message
(Message will auto close in 2 seconds)

Welcome to UtterAccess! Please ( Login   or   Register )

Custom Search
 
   Reply to this topicStart new topic
> Frontend Acting Like Its Not There, Access 2010    
 
   
redwrym
post Jun 16 2017, 01:29 PM
Post#1



Posts: 209
Joined: 4-August 03



Hello All,

I've split my db into a frontend and backend.

I delete my linked tables in the frontend and close the db.

I want to secure the backend so I open exclusive and encrypt the db with a password.

I try to open the frontend and access take me to the create db screen. So I while holding the shift key I try opening again and the same thing happens.

I open the backend and remove the encryption close the db.

I open the frontend and it opens just fine. I can relink to the backend with no problems.

Any suggestions of what might be happening? I need to be able to secure the backend.

Thanks,
Point
Go to the top of the page
 
DanielPineault
post Jun 16 2017, 01:33 PM
Post#2


UtterAccess VIP
Posts: 6,272
Joined: 30-June 11



Did you have a linked USysRibbons table? Delete it (it is hidden) and try again. (see: http://www.devhut.net/2016/10/11/access-usysribbons-bug/)
Go to the top of the page
 
redwrym
post Jun 16 2017, 01:51 PM
Post#3



Posts: 209
Joined: 4-August 03



Daniel,
That was it.
Thank you very much!!
Point
Go to the top of the page
 
DanielPineault
post Jun 17 2017, 12:55 PM
Post#4


UtterAccess VIP
Posts: 6,272
Joined: 30-June 11



Been there! and my pleasure.
Go to the top of the page
 


Custom Search


RSSSearch   Top   Lo-Fi    10th December 2018 - 05:33 PM