UtterAccess.com
X   Site Message
(Message will auto close in 2 seconds)

Welcome to UtterAccess! Please ( Login   or   Register )

Custom Search
 
   Reply to this topicStart new topic
> Access 2016 Runtime Error, Access 2016    
 
   
lord_kaiser
post Nov 12 2017, 10:16 PM
Post#1



Posts: 103
Joined: 8-August 17
From: Australia


Hi Everyone,

I have a databse that has been compiled, split and the format is an MDE.

i have installed the MS Access 2016 runtime on a system, however when i run the file i get a message saying that file is in an unrecognized format.

I've googled this and could not find anything.

Is there a way around this? I do have a startup form that should load when clicked but nothing.

Thanks in advance.

--------------------
Regards,
lord_kaiser
Go to the top of the page
 
lord_kaiser
post Nov 13 2017, 01:08 AM
Post#2



Posts: 103
Joined: 8-August 17
From: Australia


My apologies its not an MDE but an ACCDE.

Does not work in the Access 2016 runtime

--------------------
Regards,
lord_kaiser
Go to the top of the page
 
jleach
post Nov 13 2017, 02:35 AM
Post#3


UtterAccess Editor
Posts: 9,807
Joined: 7-December 09
From: Staten Island, NY, USA


Are you running version 1710?

https://www.devhut.net/2017/11/07/access-bu...access-runtime/

--------------------
Go to the top of the page
 
lord_kaiser
post Nov 13 2017, 04:53 PM
Post#4



Posts: 103
Joined: 8-August 17
From: Australia


Hi Mate,

Thanks for this.

I had a look into my access version that i used to create the ACCDE and the version is 16.0.8625.2121

--------------------
Regards,
lord_kaiser
Go to the top of the page
 


Custom Search
RSSSearch   Top   Lo-Fi    13th December 2017 - 05:26 PM