UtterAccess.com
X   Site Message
(Message will auto close in 2 seconds)

Welcome to UtterAccess! Please ( Login   or   Register )

Custom Search
 
   Reply to this topicStart new topic
> Access Limit To Fields?, Access 2013    
 
   
ry94080
post Apr 15 2019, 02:17 PM
Post#1



Posts: 992
Joined: 27-July 05



Hello,

I am linking to a Cache database table that has tons of fields.

When I link to it, it appears that I'm missing fields that are supposed to be there according to the documentation.


Is there a limit to how many fields Access can link to? If so, are there any resolutions around this?


Thanks,
Go to the top of the page
 
theDBguy
post Apr 15 2019, 02:19 PM
Post#2


Access Wiki and Forums Moderator
Posts: 75,039
Joined: 19-June 07
From: SunnySandyEggo


Hi. I know Access tables can only have 255 fields defined. I'm not sure if this applies to linked tables as well. Where is the table coming from?

--------------------
Just my 2 cents... "And if I claim to be a wise man, it surely means that I don't know" - Kansas
Access Website | Access Blog | Email
Go to the top of the page
 
ry94080
post Apr 15 2019, 02:37 PM
Post#3



Posts: 992
Joined: 27-July 05



The tables are coming from a Cache Database from another Information System

Go to the top of the page
 
ry94080
post Apr 15 2019, 04:31 PM
Post#4



Posts: 992
Joined: 27-July 05



Looks like I can get to the fields I want via Pass-Through Query.
Go to the top of the page
 
theDBguy
post Apr 15 2019, 04:51 PM
Post#5


Access Wiki and Forums Moderator
Posts: 75,039
Joined: 19-June 07
From: SunnySandyEggo


Glad to hear you got it sorted out. Good luck with your project.

--------------------
Just my 2 cents... "And if I claim to be a wise man, it surely means that I don't know" - Kansas
Access Website | Access Blog | Email
Go to the top of the page
 


Custom Search


RSSSearch   Top   Lo-Fi    24th April 2019 - 11:27 PM