UtterAccess.com
X   Site Message
(Message will auto close in 2 seconds)

Welcome to UtterAccess! Please ( Login   or   Register )

Custom Search
 
   Reply to this topicStart new topic
> Access Navigation Pane Locked, Access 2013    
 
   
Slicemahn
post Mar 27 2019, 11:25 AM
Post#1



Posts: 45
Joined: 31-August 05
From: Toronto, CANADA


Hi Everyone,

I have a database file from a site in which the Navigation Pane is locked. Cannot reopen it by using the Options menu. Is there another way to open the Navigation Pane so that I can see the database objects?

Thanks

--------------------
Let me ask you a question: What do you think of a person who does the bare minimum? ..Office Space 1999
Go to the top of the page
 
theDBguy
post Mar 27 2019, 11:26 AM
Post#2


Access Wiki and Forums Moderator
Posts: 76,409
Joined: 19-June 07
From: SunnySandyEggo


Hi. What is the file extension of the database file?

--------------------
Just my 2 cents... "And if I claim to be a wise man, it surely means that I don't know" - Kansas
Access Website | Access Blog | Email
Go to the top of the page
 
Slicemahn
post Mar 27 2019, 11:52 AM
Post#3



Posts: 45
Joined: 31-August 05
From: Toronto, CANADA


Hi,

It is in .accdb formatted file.

Thanks

--------------------
Let me ask you a question: What do you think of a person who does the bare minimum? ..Office Space 1999
Go to the top of the page
 
theDBguy
post Mar 27 2019, 02:35 PM
Post#4


Access Wiki and Forums Moderator
Posts: 76,409
Joined: 19-June 07
From: SunnySandyEggo


Okay, it will be hard to suggest any steps without seeing what's happening. Are you able to share a copy of the db?

--------------------
Just my 2 cents... "And if I claim to be a wise man, it surely means that I don't know" - Kansas
Access Website | Access Blog | Email
Go to the top of the page
 
isladogs
post Mar 27 2019, 05:36 PM
Post#5


UtterAccess VIP
Posts: 1,704
Joined: 4-June 18
From: Somerset, UK


Locked could mean several things in this context - hidden? Shrunken so it can't be expanded? Visible but with several menu items disabled?
Please can you say which and if possible provide a screenshot

--------------------
Go to the top of the page
 


Custom Search


RSSSearch   Top   Lo-Fi    21st October 2019 - 02:48 AM