UtterAccess.com
X   Site Message
(Message will auto close in 2 seconds)

Welcome to UtterAccess! Please ( Login   or   Register )

Custom Search
 
   Reply to this topicStart new topic
> The OLE Server Isn't Registered In Wndows 10, Access 2007    
 
   
AlanJohnson
post Apr 2 2020, 10:47 AM
Post#1



Posts: 65
Joined: 27-November 02
From: Suffolk, England


A procedure working for years with XP and Windows 7 now fails with Windows 10, giving the message - "Error 2725: Description: The OLE server isn't registered."

I have a database which links to an Excel workbook that is running invisibly all the time in the background. The Excel sheet performs some very complicated calculations.

In the database I have a form with a control which is an Unbound Object Frame called 'oleXLData'

Using the VBA code as follows, it visits a designated worksheet, selects the range of a block of cells (denoted in 'B1' as shown below), and copies the displayed data and pastes the picture into the Unbound Object Frame.

me.oleXLData.SetFocus
wsSheet.Range(wsSheet.Range("B1")).CopyPicture
me.oleXLData.Action = acOLEPaste

This now fails with Error 2725
Any help please on how to rectify this problem would be very appreciated. Cheers Alan
Go to the top of the page
 
theDBguy
post Apr 2 2020, 11:27 AM
Post#2


UA Moderator
Posts: 78,133
Joined: 19-June 07
From: SunnySandyEggo


Just FYI, crossposted at AWF. Cheers!

--------------------
Just my 2 cents... "And if I claim to be a wise man, it surely means that I don't know" - Kansas
Access Website | Access Blog | Email
Go to the top of the page
 


Custom Search


RSSSearch   Top   Lo-Fi    2nd June 2020 - 08:04 PM