UtterAccess.com
X   Site Message
(Message will auto close in 2 seconds)

Welcome to UtterAccess! Please ( Login   or   Register )

Custom Search
 
   Reply to this topicStart new topic
> Replies Posts Show Up Completely Empty    
 
   
PhilS
post Mar 18 2019, 05:23 AM
Post#1



Posts: 581
Joined: 26-May 15
From: The middle of Germany


In recent weeks it happened a couple of times that I wrote a reply to a topic. Viewed it in preview ("Preview Post" button) where it looked perfectly fine. Then I clicked "Continue (submit now)" and the final post showed up completely empty (no text at all!).

The last time this happened was today with this post: https://www.UtterAccess.com/forum/index.php...p;#entry2713688
Luckily I had copied the text to the clipboard before posting and was able to easily restore the text by an subsequent edit.
This posted looked identical to its current state in preview, but was completely empty after first submitting it.

Has anybody else experienced similar issues? - If yes, this is a major issue that should be investigated.

--------------------
Go to the top of the page
 
GroverParkGeorge
post Mar 18 2019, 07:40 AM
Post#2


UA Admin
Posts: 35,316
Joined: 20-June 02
From: Newcastle, WA


Thanks for reporting this Philip. I am not aware myself of this having happened.

Can we collect feedback from others who have experienced this?

Maybe we can identify a pattern.

--------------------
My Real Name Is George. Grover Park Consulting is where I do business.
How to Ask a Good Question
Beginning SQL Server
Go to the top of the page
 


Custom Search


RSSSearch   Top   Lo-Fi    21st July 2019 - 07:57 AM