UtterAccess.com
X   Site Message
(Message will auto close in 2 seconds)

Welcome to UtterAccess! Please ( Login   or   Register )

Custom Search
 
   Reply to this topicStart new topic
> Debug Missing, Office 2010    
 
   
LonesomeDove
post May 10 2020, 08:50 AM
Post#1



Posts: 361
Joined: 14-October 10
From: Maryland, USA.


On the VBA IDE menu, the Debug tab normally appears between the Format and Run tabs.

It has completely disappeared!

Any ideas about how to make it reappear?

Thanks.

--------------------
LonesomeDove
"There is great satisfaction in building good tools for other people to use." - Freeman Dyson
Go to the top of the page
 
ADezii
post May 10 2020, 09:19 AM
Post#2



Posts: 3,090
Joined: 4-February 07
From: USA, Florida, Delray Beach


Check your Error Trapping Settings (VBA Editor ==> Tools ==> Options ==> General Tab):

Attached File(s)
Attached File  Error.JPG ( 45.78K )Number of downloads: 0
 
Go to the top of the page
 
GroverParkGeorge
post May 10 2020, 09:22 AM
Post#3


UA Admin
Posts: 37,513
Joined: 20-June 02
From: Newcastle, WA


Can you post a screenshot?

This is the first report I've seen of this particular problem, so it would be helpful to get more details.

Does this effect all workbooks when you open them? Does it effect Excel when you first open the application without opening any workbooks?

Anything else that you can tell us about the environment might be useful.


--------------------
My Real Name Is George. Grover Park Consulting is where I did business for 20 years.
How to Ask a Good Question
Beginning SQL Server
Go to the top of the page
 
vtd
post May 10 2020, 12:21 PM
Post#4


Retired Moderator
Posts: 19,777
Joined: 14-July 05
From: Sydney NSW Australia


Right-click on a blank area of the MenuBar (of the IDE window), select Customize... When the Customize dialog appear, select the MenuBar and click the "Reset" button. This should reset the MenuBar to the default which includes the Menu Item Debug.
Go to the top of the page
 
zocker
post May 10 2020, 04:10 PM
Post#5


Utterly Eccentric and Moderator
Posts: 4,119
Joined: 4-March 00
From: Bristol / Ipswich / Spain/Gloucester


Thanks! (A.Dezli) you inadverently pointed me at how to turn of the wretched grid!

I am forever grateful!

Z

--------------------
I think they're for 1 am. Rene Descartes' Mum
Go to the top of the page
 
LonesomeDove
post May 11 2020, 09:04 AM
Post#6



Posts: 361
Joined: 14-October 10
From: Maryland, USA.


Was just able to get back to this issue...

Debug has now reappeared. For good, I hope.

Thansks to all for your suggestions. I will record them for future reference should I need them.

--------------------
LonesomeDove
"There is great satisfaction in building good tools for other people to use." - Freeman Dyson
Go to the top of the page
 


Custom Search


RSSSearch   Top   Lo-Fi    14th July 2020 - 04:04 AM