UtterAccess.com
X   Site Message
(Message will auto close in 2 seconds)

Welcome to UtterAccess! Please ( Login   or   Register )

Custom Search
> Not a valid bookmark?    
 
   
CHKarcher
post Feb 13 2008, 08:56 AM
Post#1



Posts: 504
Joined: 25-October 07
From: Oklahoma


I have a form that has a button that brings up another and displays records based on data on the frst form. The data on the popup form list out cetain records if I double click on a record selection it populates a string of data back to main form and closes.
All is fine
Then when I co to a another subform on the main form and try to enter in data I get
"Not a valid Bookmark"
If I cycle back the main form a record and forwar again I can enter into the subform no proble.
Can any one help with "Not a Valid bookmark"
thanks
steve
Go to the top of the page
 
 
Start new topic
Replies
strive4peace
post Mar 6 2008, 06:57 PM
Post#2


strive4peace
Posts: 20,464
Joined: 10-January 04



Hi Anders,

can you post the code you are using to find records?
When you post code, please be sure to use the Code tags around it -- look below message pane for tag to click on before you paste your code -- then put your code between the opening and closing tags ...using the "code" tags above and below your codeblock makes it much easier to read and preserves the indents and, therefore, makes it easier for others understand

{code} then your code then {/code}

-- substitute [ ] for { }

couldn't put square brackets in here or my message would have turned into a codeblock!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"I have written a sub rountine to copy the data, field by field from the original table to a new table"
why are you doing this?
Go to the top of the page
 

Posts in this topic



Custom Search


RSSSearch   Top   Lo-Fi    20th January 2020 - 12:07 PM